Inschrijvingen 2023-2024

NewsNieuwsReacties uitgeschakeld voor Inschrijvingen 2023-2024

UPDATE: Ons 2de en 3de jaar zijn VOLZET.
Voor de overige jaren kan u nog inschrijven.

Infodag 4 maart tussen 10h – 16h

Klik hieronder en kies op 4 maart je tijdsblok naar keuze om naar onze infodag met rondleidingen en workshops te komen. Tot dan!

Voor het eerste jaar

De aanmeldingen voor schooljaar 2023-2024 verlopen via Meld Je Aan.

ALLE eerstejaars schrijven zich in op hetzelfde moment: tussen maandag 27 maart (vanaf 9.30 uur) en vrijdag 21 april 2023 (tot 17 uur) ook als je kind recht op voorrang heeft.

Het tijdstip van aanmelden heeft geen invloed op het toewijzen van een ticket of de voorrangsregel.

De resultaten worden bekend gemaakt op donderdag 11 mei 2023.

U ontvangt van de school een e-mail op met een link naar een Google Formulier. Als u dit invult, hoeft u niet tot op school te komen voor de voorinschrijving. De school contacteert u telefonische mocht u het formulier niet ingevuld hebben.

Aan het einde van het schooljaar houden we een inschrijvingsronde om de voorinschrijvingen te finaliseren. Breng naar deze afspraak zeker de gevraagde inschrijvingsgegevens mee.

Bekijk hier alvast ons filmpje over de school.

Krijg hier een digitale toer binnen de schoolmuren en extra uitleg.

Startslide ppt Meldjeaan

Hebt u zich niet kunnen inschrijven voor het eerste jaar via MeldJeAan? U kunt nadien nog vrij inschrijven in de school via 03/328 18 40. Wie op een wachtlijst staat, kan tijdens tijdens de inschrijvingsmomenten informeren of er ondertussen plaats is.

Voor alle andere leerjaren (2e – 6e jaar)

De inschrijvingen voor schooljaar 2023-2024 starten voor leerlingen van het tweede tot en met het zesde jaar vanaf 24/04 om 9h via deze link. Let op: volgorde van aanmelden speelt hier wél een rol!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2aR-LUaO1UJcWZ9HiUVUbvfWRyNTu1_o9cGvEvA3qGSHSOg/viewform


Aan het einde van het schooljaar houden we een inschrijvingsronde om de voorinschrijvingen te finaliseren. Breng naar deze afspraak zeker de gevraagde inschrijvingsgegevens mee.

Comments are closed.