Symposium oud-leerlingen

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Symposium oud-leerlingen

Op zaterdag 19 mei is er naar jaarlijkse gewoonte het symposium van onze vriendenkring BOVKAD. U bent vriendelijk uitgenodigd. Twee oud-leerlingen vertellen over hun beroepsleven. Candide De Bruyn, consulent mobiliteit bij Havenbedrijf NV, en Nora Amarouchi, jeugdwerker bij Kras Jeugdwerk vzw. Ilham Bennamari en Manal Hichour, zesdejaars, stellen hun onderzoekswerk voor.
Het programma (lokaal A1.28 auditorium Andries Kinsbergen):

9.30u: Onthaal.
9.45u: Candide De Bruyn
Naar een bereikbare haven
Ik vertel graag even kort over mijn loopbaan en hoe deze me bij het Havenbedrijf Antwerpen heeft gebracht. Vervolgens breng ik graag een algemene kennismaking met de haven, om dan dieper in te gaan op de bereikbaarheid van de haven. Wat zijn de problemen en uitdagingen, en hoe wij hier vanuit de afdeling mobiliteit een oplossing voor trachten te bieden.
10.30u Ilham Bennamari en Manal Hichour
De belangrijkste groeifactoren van specifieke schimmels
10.45u: Pauze
11.15u: Nora Amarouchi Jeugdwerk in een superdiverse wijk
Nora wilde vroeger de wereld redden. “Ik heb ingezien dat dat niet kan. Nu wil ik via kleine initiatieven verandering brengen.” Ondertussen werkt ze drie jaar als jeugdwerker bij Kras Jeugdwerk in Antwerpen-Noord. Kras Jeugdwerk biedt dagelijks na schooltijd en tijdens de schoolvakanties activiteiten aan voor kinderen en jongeren vanaf zes jaar.
12.00u: Napraten met broodjeslunch en receptie.

Comments are closed.