Meld je aan en inschrijvingen

BlogNewsNieuwsReacties uitgeschakeld voor Meld je aan en inschrijvingen

Voor het eerste jaar

De aanmeldingen voor schooljaar 2024-2025 verlopen via Meld Je Aan.

ALLE eerstejaars schrijven zich in op hetzelfde moment, ook als je kind recht op voorrang heeft.  Dit gebeurt tussen maandag 25 maart (vanaf 9.30 uur) en vrijdag 19 april 2024 (tot 17 uur).

Het tijdstip van aanmelden heeft geen invloed op het toewijzen van een ticket of de voorrangsregel.

De resultaten worden bekend gemaakt op 8 mei.

U ontvangt van de school een e-mail op met een link naar een Google Formulier. Als u dit invult, hoeft u niet tot op school te komen voor de voorinschrijving. De school contacteert u telefonisch mocht u het formulier niet ingevuld hebben.

Aan het einde van het schooljaar houden we een inschrijvingsronde om de voorinschrijvingen te finaliseren. Breng naar deze afspraak zeker de gevraagde inschrijvingsgegevens mee.

Hebt u zich niet kunnen inschrijven voor het eerste jaar via MeldJeAan?

U kunt nadien nog vrij inschrijven in de school via 03/328 18 40. Wie op een wachtlijst staat, kan tijdens tijdens de inschrijvingsmomenten informeren of er ondertussen plaats is.

Voor alle andere leerjaren (2e – 6e jaar)

De inschrijvingen voor schooljaar 2024-2025 starten voor leerlingen van het tweede tot en met het zesde jaar vanaf maandag, 22/4/2024 om 9u. U kunt zich op die dag via het onderstaande formulier aanmelden; dit is nog géén finale inschrijving. Let op: volgorde van aanmelden speelt hier wél een rol!

Wanneer er voor jou een plaats beschikbaar is, neemt de school telefonisch contact met jou op. Dit kan ten vroegste op vrijdag, 28 juni 2024. Breng naar deze afspraak zeker de gevraagde inschrijvingsgegevens mee.

Bekijk hier alvast ons filmpje over de school.

Krijg hier een digitale toer binnen de schoolmuren en extra uitleg.

Startslide ppt Meldjeaan

 

Comments are closed.