Culturele Avond

9 mei 2015 to 9 mei 2015 20:00 - 21:30

Op 9 mei is het weer zover. Dan genieten we zoals elk jaar van de Culturele Avond. Wat gaat er die avond allemaal gebeuren?

Het zal een spetterend spektakel worden dat door de leerlingen zelf georganiseerd is en waarbij ze  ook zelf op de planken staan. Ze bedenken een thema en tonen jullie hun beste zang-, dans- en acteerstaaltjes. Op die manier ontplooien ze hun creativiteit en zullen de ouders en sympathisanten versteld staan van de talenten hier op het Atheneum. Er wordt een knappe link gelegd tussen hobby’s en school, wat voor een levenslange ervaring zorgt. Bovendien gaat het evenement door in onze mooie feestzaal, een pareltje van modernistische architectuur.

culturele avond

Het organiseren van een Culturele Avond is een engagement dat leerlingen en leerkrachten aangaan om samen een knappe show neer te zetten. Dit wil zeggen, dat de leerlingen die geïnteresseerd zijn om mee te doen, door de leerkrachten tijdens het schooljaar van dichtbij gecoacht worden. Ze krijgen begeleiding in dans, zang of acteren, zodat ze, naast de lessen, zich ook op andere vlakken kunnen ontwikkelen.