INFODAG 2 maart 2024

BlogNewsNieuwsReacties uitgeschakeld voor INFODAG 2 maart 2024

Infodag 2 maart (10h-15h30, doorlopend zonder afspraak)

Voor het eerste jaar

De aanmeldingen voor schooljaar 2024-2025 verlopen via Meld Je Aan.

ALLE eerstejaars schrijven zich in op hetzelfde moment, ook als je kind recht op voorrang heeft.  Dit gebeurt tussen maandag 25 maart (vanaf 9.30 uur) en vrijdag 19 april 2024 (tot 17 uur).

Het tijdstip van aanmelden heeft geen invloed op het toewijzen van een ticket of de voorrangsregel.

De resultaten worden bekend gemaakt op 8 mei.

U ontvangt van de school een e-mail op met een link naar een Google Formulier. Als u dit invult, hoeft u niet tot op school te komen voor de voorinschrijving. De school contacteert u telefonisch mocht u het formulier niet ingevuld hebben.

Aan het einde van het schooljaar houden we een inschrijvingsronde om de voorinschrijvingen te finaliseren. Breng naar deze afspraak zeker de gevraagde inschrijvingsgegevens mee.

Bekijk hier alvast ons filmpje over de school.

Krijg hier een digitale toer binnen de schoolmuren en extra uitleg.

Startslide ppt Meldjeaan

Hebt u zich niet kunnen inschrijven voor het eerste jaar via MeldJeAan?

U kunt nadien nog vrij inschrijven in de school via 03/328 18 40. Wie op een wachtlijst staat, kan tijdens tijdens de inschrijvingsmomenten informeren of er ondertussen plaats is.

Voor alle andere leerjaren (2e – 6e jaar)

De inschrijvingen voor schooljaar 2024-2025 starten voor leerlingen van het tweede tot en met het zesde jaar vanaf ….. (wordt nog meegedeeld).
Let op: volgorde van aanmelden speelt hier wél een rol!

Aan het einde van het schooljaar houden we een inschrijvingsronde om de voorinschrijvingen te finaliseren. Breng naar deze afspraak zeker de gevraagde inschrijvingsgegevens mee.

Comments are closed.