Meld je aan / inschrijvingen hogere jaren

BlogNewsNieuwsReacties uitgeschakeld voor Meld je aan / inschrijvingen hogere jaren

Voor het eerste jaar

De aanmeldingen voor schooljaar 2024-2025 verlopen via Meld Je Aan.

Alle eerstejaars schrijven zich in op hetzelfde moment, ook als je kind recht op voorrang heeft.  Dit gebeurt tussen maandag 25 maart (vanaf 9.30 uur) en vrijdag 19 april 2024 (tot 17 uur). Het tijdstip van aanmelden heeft geen invloed op het toewijzen van een ticket of de voorrangsregel.

De resultaten worden bekend gemaakt op 8 mei. Wij contacteren u telefonisch voor een inschrijving op afspraak. Breng dan zeker de identiteitskaart van de leerling mee.

Hebt u zich niet kunnen inschrijven voor het eerste jaar via MeldJeAan? U kunt nadien nog vrij inschrijven in de school via 03/328 18 40. Wie op een wachtlijst staat, kan tijdens tijdens de inschrijvingsmomenten informeren of er ondertussen plaats is.

Voor alle andere leerjaren (2e – 6e jaar)

Op dit moment hebben wij geen vrije plaatsen voor het schooljaar 2024-2025. Vanaf maandag, 22/4/2024 om 9u publiceren wij hier een online interesseformulier. U kunt zich vanaf die dag via het onderstaande formulier aanmelden. Dit is nog géén finale inschrijving.

Hier is het online interesseformulier voor de hogere jaren: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5hdXJP_ZltHwD9M7CwU49hpl67AVYiokpFyyFTW4-ycBDfQ/viewform

Wanneer er een plaats beschikbaar is, neemt de school telefonisch contact op met de geïnteresseerden. Dit kan ten vroegste op vrijdag, 28 juni 2024. Breng naar deze afspraak zeker de gevraagde inschrijvingsgegevens mee.

Bekijk hier alvast ons filmpje over de school.

Krijg hier een digitale toer binnen de schoolmuren en extra uitleg.

Startslide ppt Meldjeaan

 

Comments are closed.